Veliki pub-kviz s Deanom Kotigom u povodu Dana grada Ljubuškog

Veliki pub-kviz s Deanom Kotigom u povodu Dana grada Ljubuškog

U sklopu programa svečanog obilježavanja Dana grada Ljubuškog, Turistička zajednica (TZ) Grada Ljubuškog i Hrvatsko kulturno društvo (HKD) "Napredak" - podružnica Ljubuški u subotu, 10. veljače, organiziraju pub kviz s Deanom Kotigom.

U posljednjih nekoliko godina u Hercegovini pub-kvizovi su postali popularna društvena aktivnost koja se često organizira u pubovima, kafićima i ostalim ugostiteljskim objektima pa su iz Grada Ljubuškog ovaj vid zabave odlučili uvrstiti u program obilježavanja Dana grada.

"U hotelu Bigeste će se u subotu, 10. veljače, s početkom u 19 sati, održati spektakularni pub kviz, a voditelj večeri Dean Kotiga, čije ime ne treba posebno predstavljati ljubiteljima kvizova, donosi nam nezaboravnu večer ispunjenu pitanjima iz općeg znanja, glazbe, filma, sporta i još mnogo toga. Njegovim šarmom, duhovitošću i enciklopedijskim znanjem, pub kviz postaje spektakularan događaj koji nikako ne želite propustiti. Dean će nam se pridružiti kao voditelj, ali i sastavljač pitanja", najavili su iz Turističke zajednice Grada Ljubuškog.

Prijave su besplatne i ograničene, a ekipa može imati najviše pet članova. Prijaviti se može na mail: info@visitljubuski.com te je uz prijavu potrebno poslati naziv ekipe, broj članova ekipe i kontakt predstavnika ekipe.

"Ova večer bit će prilika da se pokažete u najboljem svjetlu kao pravi znalci. Osim izazovnih pitanja, očekuje vas odlična atmosfera te vrijedne nagrade za najuspješnije kvizaše. Dean Kotiga nije samo kvizaš, već pravi showman koji će vas nasmijati do suza svojim duhovitim komentarima i spontanim izljevima humora. Stoga, pripremite se za večer smijeha, prijateljstva i intelektualnog nadmetanja koje će se dugo pamtiti", poručili su iz ljubuške TZ.

Dean Kotiga hrvatski je kvizoman, a trenutno je lovac u kvizovima "Potjera" i "Superpotjera". Jedan je od najboljih svjetskih kvizaša, što potvrđuje i činjenica da je osvojio prvo mjesto na Međunarodnom natjecanju u kvizu u Španjolskoj u studenom 2023. godine.

federalna.ba/Fena

Ljubuški
Zapadnohercegovački kanton Ljubuški Grad Ljubuški maturanti
0 23.03.2024 08:53
Ljubuški učenik prijetnje
0 06.02.2024 10:55
sud Ljubuški Denis Buntić
0 14.12.2023 09:33
Petar Herceg Tonić Ljubuški
0 07.12.2023 19:40
Federalni Zavod za zapošljavanje Ljubuški njegovatelji finansiranje
0 28.11.2023 13:16