Sharon Stone objavila memoare i otkrila šokantne detalje svog života
(Izvor: EPA/NINA PROMMER)

Sharon Stone objavila memoare i otkrila šokantne detalje svog života

Glumica Sharon Stone u svojoj knjizi memoara tvrdi da joj je tokom rekonstruktivne operacije, poslije odstranjivanja benignog tumora, hirurg povećao grudi bez njenog pristanka, jer je mislio da će „ljepše izgledati sa većim i boljim grudima“.

„Kada su mi skinuli zavoje, otkrila sam da su mi grudi za jednu veličinu veće, koje 'bolje pašu uz veličinu mojih kukova'“, prenosi Times dio novih memoara glumice.

Incident je samo jedna od stvari koje je Stoneova otkrila o svom životu u knjizi The Beauty of Living Twice.

Glumica je također otkrila da su ona i njena sestra seksualno zlostavljane od strane svog dede Clarencea Losona, sa kojim su obje djevojke bile neko vrijeme u sobi.

Loson je preminuo kada je imala 14 godina. „Dodirnula sam ga i ubola prstom. Onda me je bizarno zadovoljstvo da je najzad mrtav pogodilo. Pogledala sam je (Kelly) i razumjela je da se konačno završilo“, napisala je Stoneova. 

U memoarima je dala nove detalje o tome kako je prevarena da uradi eksplicitnu scenu u trileru Niske strasti.

Glumica kaže da su je „prevarili da skine donji veš“ za kultnu scenu ispitivanja u policijskoj stanici, nakon što joj je rečeno da će „odbijati svetlo“ i uvjeravali je da joj se međunožje neće vidjeti.

Otkrila je da je prevarena tek kada je pozvana da pogleda konačnu verziju filma i to „ne sama sa rediteljem kako bi neko mislio, već u sobi punoj agenata i advokata, koji nisu imali nikakve direktne veze sa filmom“.

federalna.ba/The Guardian

Sharon Stone memoari
princ Harry memoari
0 20.07.2021 09:06
Paul McCartney memoari
0 25.02.2021 07:53