Policija u Srbiji i dalje bezuspješno traga za tijelom ubijene djevojčice

Policija u Srbiji i dalje bezuspješno traga za tijelom ubijene djevojčice

Srbijanska policija i istražitelji ni tri tjedna nakon nestanka i ubojstva dvogodišnje djevojčice Danke Ilić ne uspijevaju od dvojice uhićenih ubojica doznati niti na terenu otkriti gdje su sakrili njezino tijelo.

Nestanak djevojčice prijavljen je 26. ožujka, a ispostavilo se da je bila žrtva prometne nesreće, ali i monstruoznog zločina dvojice počinitelja koji su njezino tijelo prvo bacili na divlji deponij. Policija sumnja da je tijelo jedan od osumnjičenih naknadno prebacio na drugu lokaciju.

Poslije desetodnevne istrage uhićena su dvojica djelatnika komunalnog poduzeća iz Bora- D.D. i J. S. i priznala su krivnju jer je utvrđeno da su službenim automobilom "fiat panda" udarili djevojčicu nedaleko od dvorišta iz kojeg je izišla, a potom je stavili u prtljažnik, odvezli na deponij i bacili tijelo.

Tužiteljstvo je priopćilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio šutnjom. Potom su uhićeni otac i brat jednog od osumnjičenika zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na policiji još nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog za ubojstvo D. D. u međuvremenu je umro u Policijskoj upravi u Boru.

Potraga je za tijelom djevojčice se nastavlja na području sela Zlot, kanjonu obližnje rijeke i špilje, ali za sada bez rezultata i novih saznanja.

federalna.ba/Fena

Danka Ilić