Lady Gaga uz novu „Versace“ kolekciju obilježava deceniju albuma Born This Way
(Izvor: Arhiva)

Lady Gaga uz novu „Versace“ kolekciju obilježava deceniju albuma Born This Way

Kako bi proslavila desetu godišnjicu svog albuma "Born This Way" Lady Gaga se udružila sa modnim brendom „Versace“ i izbacila limitirano izdanje kolekcije odjeće.

Lady Gaga je podijelila vijest o novoj kolekciji na društvenim mrežama samo nekoliko dana pošto je najavila reizdanje albuma Born This Way.

"Versace je uvijek bio vođa. Oduvek su Gianni, Donatella, Alegra slavili prekrasne boje ljubavi koje imamo u sebi i koje pružamo jedni drugima. Svi smo različiti, ali drugačije je lijepo. Hvala Donatelli na podršci LGBT ljudima, mentalnom zdravlju i desetoj godišnjici Born This Way“, napisala je Gaga u svojoj objavi.

Trideset odsto prihoda od prodaje odjeće ići će u fondaciji "Gaga Born This Way".

Lady Gaga je i prethodnih godina iskazala svoju naklonost modnoj marki „Versace“ i pojavila se u njihvoj kreaciji na Super bowlu 2017. godine. Također, pojavila se u reklami za kolekciju Proljeće 2014, i posvetila je jednu pjesmu Donatelli Versace.

Prvi dio kolekcije se sastoji od posebno kreirane majice i beretke sa natpisima u duginim bojama i "Medusa" logotipom.

Dio ove kolekcije će biti i "pièce de resistance", prilagođena replika Versaceove kožne jakne koju je Gaga nosila tokom turneje "Born This Way Ball". Nova verzija jakne, za čiju izradu je utrošeno 400 sati ručnog rada u Versaceovom ateljeu u Milanu, obećava da će biti jednako upečatljiva kao i original.

federalna.ba/Twitter/Instagram

Lady Gaga Versace
hapšenje Lady Gaga psi
0 30.04.2021 10:40
Lady Gaga psi šetač napad
0 30.03.2021 07:44
psi Lady Gaga Joe Biden Joseph Biden kidnapovanje ubistvo Ryan Fischer
0 26.02.2021 11:13
Lady Gaga
0 20.01.2021 19:17