Darežljivi Jagger kupio djevojci kuću kao božićni poklon
(Izvor: Ilustracija)

Darežljivi Jagger kupio djevojci kuću kao božićni poklon

Vođa i zaštitno lice „Rolling Stonesa“, Mick Jagger, nedavno je kupio raskošnu vilu na Floridi kao božićni poklon za svoju djevojku, balerinu Melanie Hamrick.

Agencija za nekretnine koja je posredovala u kupovini navodi da je Mick Jagger kupio vilu površine 780 metara kvadratnih sa četiri spavaće sobe u blizini jezera u Lakewood ranču krajem oktobra za blizu dva miliona dolara na ime njegove 44 godine mlađe djevojke, Melanie Hamrick.

Iz agencije dodaju da par prije kupovine nije obišao posjed, ali da su se odlučili za vilu prije svega zato što garantuje privatnost i kako bi bili bliže Melaninoj porodici, prenosi Herald-tribune.

Inače u Sarasoti kuću ima i Brian Johnson pjevač australijskog rock benda AC/DC, sa kojim je primljen u „Rockenrol kuću slavnih“ 2003. godine, ali je prije četiri godine zbog problema sa sluhom morao da prekine sa muzičkom karijerom.

Među ostalim poznatim ličnostima koje imaju kuću u Sarasoti su i Stephen King, televizijski voditelj Jerry Springer i košarkaš Dick Vitale.

federalna.ba/Herald tribune

Mick Jagger
Charlie Watts Mick Jagger Keith Richards
0 25.08.2021 08:43
Mick Jagger Dave Grohl Eazy Sleazy
0 20.04.2021 08:58