Kviz na Federalnoj televiziji

"ZNZKVI" od 19. oktobra

Federalna televizija najavljuje početak emitiranja kviza „Znzkvi“, u koprodukciji sa Helem Nejse, a koji gledatelji mogu pratiti četvrtkom u 18:00 sati od 19. oktobra. 

„Znzkvi“ je je spinoff projekt umjetničkog kolektiva Helem Nejse koji gledateljima nudi autentičan, zabavan i edukativan sadržaj kakav poblika u BiH dugo nije imala priliku gledati. Ako ste punoljetni i ako putem telefonskog poziva pokažete znanje, osvojit ćete vrijedne novčane nagrade. 
Mentalno razgibavanje, Zemljo tisućljetna, Lagano sportski, Umjetnost i kulturica, Novija politička historija BiH, Uspješne žene i Pitanje za Nobela, šest su kategorija pitanja koja će takmičarima predstavljati članovi Helem Nejse ekipe.

Oni koji ne uspiju učestvovati u TV kvizu, moći će znanje testirati na mobilnoj aplikaciji Znzkvi. Isti format, iste kategorije pitanja, a tu će se nalaziti i rang lista najboljih igrača sa mobilne aplikacije. Najbolje rangirani igrači i igračice na kraju sezone također osvajaju vrijedne nagrade. Aplikacija će od 19. oktobra biti dostupna za besplatno preuzimanje u Google Play i Apple store. 

Novi TV kviz u BiH „Znzkvi“, svakog četvrtka u 18:00 sati, uživo u programu Federalne televizije.

Rukomet Izviđač
0 13.04.2024 22:34
Lindsey Graham SAD Izrael Iran
0 13.04.2024 21:12
Udruženje žrtava i svjedoka genocida Udruženje Pokret majke enklava Srebenica i Žepa rezolucija UN-a Srebrenica genocid
0 13.04.2024 19:32