Zašto se ponašate kao da ne znate pjesmu?, Miley prozvala publiku nakon svog prvog Grammyja

Zašto se ponašate kao da ne znate pjesmu?, Miley prozvala publiku nakon svog prvog Grammyja

Netom nakon što je osvojila svoj prvi Grammy za pjesmu "Flowers", Miley Cyrus izvela je pikantnu izvedbu hit pjesme br. 1 tokom prijenosa uživo.

Dok je plesala po pozornici u stilu Tine Turner, noseći svjetlucavu srebrnu haljinu, Cyrus je pozvala publiku Grammyja da pokaže malo entuzijazma, rekavši između teksta pjesme: "Zašto se ponašate kao da ne znate ovu pjesmu?"

Nakon toga, kamera je pokazala članove publike uključujući Taylor Swift i Oprah Winfrey, koja je ponosno stajala i pjevala riječi pokazujući na Cyrus.

Neposredno prije nastupa Cyrus je preuzela nagradu za najbolju pop solo izvedbu koju joj je uručila Mariah Carey.

“Ovaj M.C. će stati uz ovog M.C. jer ovo je jednostavno previše ikonično,« započela je Cyrus, pokazujući prema Carey. “O moj Bože, upravo sam zaglavila na kiši i u prometu i mislila sam da ću propustiti ovaj trenutak. I mogla sam propustiti nagradu - to je u redu - ali ne i Mariah Carey! Upravo sam te gledala na Hollywood Bowlu. Bilo je nevjerovatno.”

U svom govoru, Cyrus je naglasila koliko joj znači njen prvi Grammy, nakon gotovo dva desetljeća rada u muzičkoj industriji.

“Bio jednom mali dječak koji je za rođendan želio samo leptira. Pa su mu roditelji dali mrežu za leptire i bio je tako uzbuđen. Izašao je van na sunce i počeo je mahati i mahati tom mrežom. Ali bezuspješno, sjeo je na tlo, konačno ju je pustio i predao se. Bilo mu je u redu što neće uhvatiti ovog prekrasnog leptira,” rekla je Cyrus. “Upravo kada je to učinio jedan je leptir došao i sletio tačno na vrh njegovog nosa. A ova pjesma, 'Flowers', moj je leptir. Hvala vam."

federalna.ba/variety.com

Miley Cyrus Grammy