Vođa BH Fanaticosa za FTV: Neka nam dokažu da im je Bosna na prvom mjestu!

Iako rijetko ili skoro nikako istupaju za medije BH Fanaticosi, najodaniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine digli su svoj glas, a u vezi posljednjih dešavanja vezanih za situaciju u krovnoj kući bh. fudbala, a njihov vođa pristao govoriti ekskluzivnu za Federalnu televiziju.

Mirza Salihović, predsjednik navijačke grupe BH Fanaticosi govorio je o aktuelnoj situaciji vezanoj za krizu rezultata, aferi ''Kapara'', podršci igračima, kao i onima koji na različite načine (ne) pokazuju odanost i ljubav prema BiH.

''Pored utamice i onoga što se devedeset minuta dešava na terenu, bitno je ono što se dešava van terena, mimo utakmice. Nije dovoljno devedeset minuta da vi predstavljate BiH, odnosno da glumite da predstavljate BiH,  a nakon toga da radite na diskreditaciji iste i generalno diskredidirate istu. Ovo što kažem odnosi se na igrače i na čelnike Saveza. Svi volimo pobjede i svi smo tu zbog pobjeda'', rekao je između ostalog za FTV Mirza Salihović, predsjednik navijačke grupe BH Fanaticosi.

federalna.ba/Dino Durmić

BH Fanaticos Mirza Salihović