VIDEO: Mike Tyson napao putnika u avionu

VIDEO: Mike Tyson napao putnika u avionu

Bivši američki šampion u boksu u teškoj kategoriji Mike Tyson nasrnuo je danas na putnika koji ga je uznemiravao u avionu, i nanio mu nekoliko modrica po licu, prenio je MTZ. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako Tyson udara čovjeka na sjedištu iza njega.

Incident se dogodio prije leta u srijedu između San Franciska i Floride, navodi sajt specijalizovan za vijesti o slavnim ličnostima.

Tyson je navodno počeo da udara putnika neposredno nakon ukrcavanja. Čovjek je izbezubljeno želio da razgovara sa Tysonom, a nakon što nije uspio da ga smiri, izgubio je živce i okrenuo se da ga udari, izjavio je neimenovani svjedok događaja za MTZ.

Na fotografiji incidenta vidi se putnik sa mrljama krvi na slijepočnici. Nekadašnji šampion se nakon incidenta u brzini iskrcao iz aviona, navodi TMZ.

Policija San Franciska, avio kompanija Jet Blue i agencija koja zastupa Tysona, nisu željeli da daju komentar za AFP.

Tyson je jedan od najvećih boksera u historiji ovog sporta. On je najmlađi šampion u teškoj kategoriji, osvojivši pojas sa 20 godina i četiri mjeseca 1986. godine. Na početku karijere vezao je 37 mečeva bez poraza.

Mike Tyson je 1992. godine osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja, a 2007. je priznao i da je bio zavisan od kokaina.

federalna.ba/Beta

Mike Tyson SAD boks kik boks kick boks
SAD Rusija Sporazum o kontroli nuklearnog naoružanja
0 28.05.2022 15:26
SAD Ukrajina raketni sistemi
0 28.05.2022 09:10
SAD Vladimir Putin ukidanje sankcija
0 27.05.2022 11:47