U Mostaru do podne zabilježene tri nepravilnosti

Gradsko izborno povjerenstvo u Mostaru je do podne zabilježilo tri nepravilnosti i sve su, kažu nam u GIP-u, riješene. No, na jednom glasačkom mjestu u Mostaru na popisu je bila i nedavno preminula osoba.

Neslužbeno doznajemo i da je bilo pokušaja glasovanja s tuđim dokumentima. Na glasačkim mjestima nisu zabilježene veće gužve. Mnogi od naših sugrađana vjeruju u promjene i zato su, kazali su nam, i izašli na izbore. Ako ne zbog sebe, onda, poručju, zbog mladosti koja treba stabilniju i prosperitetniju zemlju. No, ima i onih koji ne vjeruju da su promjene moguće.

U Mostaru je glasovao član Središnjeg izbornog povjerenstva BiH Ahmet Šantić. I on je pozvao na masovni izlazak na izbore, jer se jedino tako promjene mogu i dogoditi.

„Mislimo da bi izbori trebali proteći u redu. Naravno, nikad ne možemo predvidjeti sve ono što se eventualno može dogoditi. Što se tiče CIK-a BiH, mi smo zaista poduzeli sve da izborni dan prođe onako kako smo ga mi zamislili i da zaista bude praznik demokracije“, kazao je Šantić.

Birališta će biti zatvorena u 19 sati, osim na tri mjesta gdje će zbog kašnjenja pri otvaranju glasovanje biti produljeno desetak minuta.

federalna.ba

 

 

Opći izbori 2022 izbori Mostar
Partizansko spomen groblje obnova Partizanskog groblja Mostar Mario Kordić
0 07.12.2022 18:25
Mostar Saborna crkva
0 07.12.2022 17:26
nasilje nad ženama Mostar
0 07.12.2022 16:40
Francuska arhitektura u svijetu Mostar
0 06.12.2022 21:27