U Konjicu održan koncert 'La Musica Di Notte'

U Konjicu održan koncert 'La Musica Di Notte'

U sklopu manifestacije "Zimski grad" u Konjicu je u petak navečer održan koncert pod nazivom "La Musica Di Notte", koji su održali mladi Konjičani iz Muzičkog centra "Rezonanca" i istoimene Osnovne muzičke škole s pravom javnosti.

Program, koji je obilovao glazbenim numerama s različitih meridijana, privukao je goste svih generacija, kojima su mladi izvođači, tijekom ove zimske noći, svojom radošću i energijom, dočarali i darovali toplinu juga, navodi se u priopćenju Grada Konjica.

"Sretni smo što smo zatvorili prvi dio manifestacije 'Zimski grad' i što smo na ovaj način imali priliku poželjeti svima sretnu Novu godinu. Jako se veselimo idućoj godini, kada ćemo obilježiti prvi jubilej Osnovne muzičke škole s pravom javnosti 'Rezonanca'. Raduje nas činjenica da smo kontinuirano se razvijajući, dostigli razinu da možemo, kao škola, održati cjelovečernji raznovrsni koncert, što smo ove godine učinili više puta različitim povodima. Želimo svima sreću i mir i da se samo na sretnim događajima srećemo, kao što je ovaj", kazala je Biljana Handžo, direktorica OMŠ "Rezonanca".

Atmosferu "Zimskog grada" upotpunili su i te večeri bogatom gastro ponudom učenici Ugostiteljsko-turističke škole Konjic koji su se potrudili slasticama i toplim napitcima ugoditi željama posjetilaca manifestacije.

Idući sadržaj manifestacije ''Zimski grad'', koja se u Konjicu održava u organizaciji Ustanove Narodni univerzitet Konjic, Ustanove Sportska dvorana i Vijeća mladih Grada Konjica, pod pokroviteljstvom Grada Konjica i Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanskog kantona, održat će se u srijedu, 3. siječnja, kada drugi dio manifestacije otvaraju konjički glazbenici Bend generacije sa solistima Anidom Šoljić, Samirom Alebićem i Hamzom Sokolovićem.

federalna.ba/Fena

Konjic koncert La Musica Di Notte Rezonanca