Komemoracija žrtvama masakra na Cetinju

Drugi je dan žalosti u Crnoj Gori zbog nezapamćene tragedije u kojoj je ubijeno jedanaest osoba, a tim povodom u Vladinom domu na Cetinju održana je komemorativna sjednica.

Podsjetimo, u pucnjavi koja se dogodila u petak u cetinjskom naselju Medovina, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i napadač Vuk Borilović, dok je šestero ozlijeđeno.

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković poručio je da je tragedija nezapamćenih razmjera pogodila Cetinje i Crnu Goru i sve ostavila u šoku.

"Od prekjučer je naš grad okovan tugom i šokom, da su nevine žrtve stradale bez bilo kakve krivice u jednom bezumnom napadu. Ovakav dan se ne pamti", kazao je Đurašković i dodao da ne postoji riječ utjehe za obitelji.

"Pamtit ćemo s posebnim poštovanjem našu Natašu i njene anđele Mašana i Marka, našu Danicu, Dimitrija, Rajka, Aleksandra i Milu, Mitra, Gorana. Njihovi brutalno prekinuti životi ostaju dio naših sjećanja, ali i opomena svima da učinimo sve da se ovakav tragičan događaj više nikada ne ponovi", naveo je Đurašković, prenijela je Radiotelevizija Crne Gore.

Komemoraciji su uz članove obitelji tragično stradalih, nazočili i predstavnici lokalne vlasti, Vlade Crne Gore kao i predsjednik države Milo Đukanović.

federalna.ba/Fena

Cetinje Crna Gora pucnjava