Sud u Ljubuškom ublažio mjere protiv bivšeg rukometaša Buntića
(Izvor: Fena/Ilustracija)

Sud u Ljubuškom ublažio mjere protiv bivšeg rukometaša Buntića

Sud u Ljubuškom ublažio je mjere prema bivšem hrvatskom rukometnom reprezentativcu Denisu Buntiću, koji se više ne mora svakoga dana javljati u policiju, što je određeno zbog sumnji da je predkraj septembra ove godine pretukao suprugu.

''U odnosu na izrečene mjere zabrane prema osumnjičenom D.B. (obvezno javljanje u policijsku upravu i zabrana prilaska) rješenjem nadležnog suda od 30. novembra, a nakon provedene kontrole, mjera obaveznog javljanja je ukinuta, dok je i dalje na snazi mjera zabrane prilaska – rekla je Feni viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Kantonalnog tužiteljstva ZHK Široki Brijeg Petrunjela Matijević.

Kako je dodala, na tu odluku suda Tužiteljstvo je uložilo žalbu o kojoj još uvijek nije odlučeno.

U Tužiteljstvu je još uvijek u toku istraga protiv osumnjičenog D.B. zbog nasilja u porodici i nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih tvari.

''Poduzimaju se potrebne istražne radnje u cilju prikupljanja dokaza i okončanja predmeta istrage, a još uvijek nisu dostavljeni rezultati vještačenja, dok će o tužiteljskoj odluci javnost biti pravovremeno obaviještena'', kazala je Matijević.

federalna.ba/Fena

sud Ljubuški Denis Buntić
Zapadnohercegovački kanton Ljubuški Grad Ljubuški maturanti
0 23.03.2024 08:53
Ljubuški učenik prijetnje
0 06.02.2024 10:55
Kina sud akademik Yang Hengjun
0 05.02.2024 09:44