Selektor Tunisa pred Francusku: Ništa nije nemoguće i dalje smo u trci za prolaz dalje
(Izvor: EPA-EFE/Tolga Bozoglu)

Selektor Tunisa pred Francusku: Ništa nije nemoguće i dalje smo u trci za prolaz dalje

Selektor fudbalske reprezentacije Tunisa Jalel Kadri izjavio je danas da je ekipa spremna za posljednju bitku, meč sa Francuskom na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Ništa nije nemoguće, i dalje smo u trci za prolaz u osminu finala prvenstva. Prisutni smo i 100 odsto spremni", rekao je Kadri novinarima.

Selekcija Tunisa igrat će u srijedu u 16 sati sa aktuelnim šampionima svijeta, koji u Grupi D imaju dvije pobjede. Francuska nakon dva kola ima šest bodova i plasirala se u osminu finala, Australija ima tri, a Danska i Tunis po jedan bod.

Kadri je naveo da ne brine o kritikama na utakmice sa Danskom (0:0) i Australijom (0:1), ističući da te kritike dolaze spolja, dok se oni, unutar reprezentacije, međusobno poštuju.

"Spolja se mišljenja razlikuju, ali želimo da naši navijači budu ponosni na nas. Ovo je poruka koju im šaljemo", istakao je on.

Defanzivac Montassar Talbi ocijenio je da Tunis ima "zlatnu priliku" da se iskupi u utakmici protiv Francuske, nakon poraza od Australije i da su igrači pomalo bili frustrirani nakon tog meča.

"Ali igramo svaka četiri dana, tako da nemamo vremena da ostanemo frustrirani. Imamo zlatnu priliku da se iskupimo, imamo šansu da postignemo nešto veliko protiv Francuske", rekao je on.

federalna.ba/Beta

Tunis Svjetsko prvenstvo Svjetsko prvenstvo 2022. Katar Svjetsko prvenstvo 2022. Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. fudbal fudbaleri Francuska
Montpellier Francuska gradski prevoz
0 04.02.2023 22:04
Željezničar Sulejman Krpić fudbal nogomet
0 04.02.2023 14:51
Marko Brekalo Široki Brijeg fudbal nogomet
0 04.02.2023 10:21