Razvode se Kim Kardashian i Kanye West
(Izvor: dnaindia.com)

Razvode se Kim Kardashian i Kanye West

Više različitih izvora potvrdilo je za Page Six glasinu da se jedan od najpopularnijih holivudskih parova, Kim Kardashian i Kanye West, razvodi.

"Kim je već angažirala odvjetnicu. Iako sve želi zadržati dalje od očiju javnosti, neke stvari bile su svima vidljive", priznao je jedan od izvora.

"Već dugo se nije mogao vidjeti vjenčani prsten na Kiminoj ruci, a Kanye je blagdane proveo u vili odvojen od obitelji. Kim ga je zamolila da neko vrijeme provedu razdvojeni kako bi mogli dobro razmisliti o svemu i posložiti sve, ali ona je znala da joj je već svega dosta."

Izvor je dodao kako je razlog tomu ponajviše činjenica da se Kim "uozbiljila".

"Konačno je odrasla i shvatila što želi od života. Ozbiljno se prihvatila ideje da postane odvjetnica i pokrene kampanju za reformu zatvorskog sustava. U međuvremenu, Kanye okolo priča sra*a."

Drugi izvor, blizak Kanyeu, tvrdi da je razlog njihovog razvoda taj što on više nije mogao izdržati reality život kakav vode Kardashiani.

"Zasitio se svega. Već ranije su pričali o prekidu, ali ovaj put je zaozbiljno", rekao je.

Navodno su išli i na bračno savjetovanje, ali to im nije pomoglo. Također još nisu odlučili ni na koji način će podijeliti imanja, novac i skrbništvo nad djecom.

Kim i Kanye vjenčali su se 2014. godine, ali Kim ovo nije prvi razvod. Prije Kanyea bila je u kratkom braku s košarkašem Krisom Humphriesom, ali je ljubav ubrzo pukla.

S Kanyeom je dobila četvero djece - kćeri North i Chicago i sinove Sainta i Psalma.

federalna.ba/index.hr

Kim Kardashian Kanye West razvod