Pronađeno beživotno tijelo muškarca iz Čapljine
(Izvor: Fena/HGSS Čapljina)

Pronađeno beživotno tijelo muškarca iz Čapljine

U automobilu, koji je pronađen u rijeci Neretvi kod mjesta Krućevići u općini Čitluk, pronađeno je beživotno tijelo tijelo muške osobe. 

- Pripadnici Hercegovačke gorske službe spašavanja (HGSS) izvukli su iz Neretve kod Kručevića u općini Čitluk vozilo marke Škoda Fabia, u njemu se nalazilo beživotno tijelo osobe inicijala D. J. (1980.). Osoba je iz Šurmanaca kod Čapljine, a sestra je dan ranije prijavila njegov nestanak - potvrdio je u izjavi za Fenu Ljudevit Marić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK).

Na službenim stranicama HGSS-a Čapljina navodi se kako se božićna potraga za nestalim završila tužnim krajem.

"Na poziv predstavnika mještana iz sela Šurmanci, općina Čapljina, u ponedjeljak večer dobili smo dojavu o nestanku D.J. (1980.) iz Šurmanaca. Nestali je posljednji put viđen 24. decembra u večernjim satima i od tada mu se gubi svaki trag. Nedugo nakon dojave uočeno je vozilo u rijeci Neretvi, blizu mjesta prebivališta nestalog. Članovi Gorske službe spašavanja Čapljina izlaze na teren, zajedno sa kolegama iz ISS Mostar, prilaze do vozila potopljenog u vodi i uočavaju tijelo. Nakon toga se pristupilo izvlačenju tijela i vozila čime je završena potraga", stoji na stranici HGSS-a Čapljina.

federalna.ba/Fena

Čitluk automobil vozač HGSS
Sjeverna Mitrovica automobil zapaljen
0 03.04.2024 13:28
šah Brotnjo Open 2024 Čitluk Šahovski klub Brotnjo
0 03.03.2024 12:59
Čitluk FK Željezničar NK Široki Brijeg
0 26.02.2024 10:02
Čitluk dojava o bombi lažna dojava o bombi
0 05.01.2024 09:26