Preminuo muškarac koji je skočio s balkona nakon što je ženu napao nožem
(Izvor: Ilustracija)

Preminuo muškarac koji je skočio s balkona nakon što je ženu napao nožem

Muškarac koji je sinoć u Bijeljini nožem izbo ženu, a potom skočio sa balkona zgrade, preminuo je jutros bijeljinskoj bolnici. Zdravstveno stanje povrijeđene žene, kojoj su ljekari dijagnostikovali više povreda nanesenih oštrim predmetom, i dalje je veoma teško. Nakon sinoćnjeg napada, oboje su su dovezeni oko 19.15 časova na  Urgentni centar.

"Pacijentkinja sa više posjekotina po šakama i jednom većom u lumbalnoj eregiji, i muškarac sa teškim povredama u besvjesnom stanju, sa prelomom karlice, višestrukim prelomima vrata i donjih ekstremiteta. Po prijemu su oboje prošli body scan, dijagnostički su obrađeni, smješteni u intenzivnu njegu. Pacijent je preminuo jutros u pola 5,a pacijentkinja je i dalje u jedinici intenzivne, u teškom je stanju, a za sada je njeno stanje stabilno", kazao je za FTV dr. Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za hirurške grane u JZU bolnica "Sveti vračevi" Bijeljina.

Podsjećamo, ove osobe su teško povrijeđene sinoć nakon porodične svađe usljed koje je muškarac ženu izbo nožem, a zatim skočio sa balkona.

federalna.ba

Bijeljina napad nožem
Bijeljina kardiolozi Prva škola aritmije
0 10.12.2023 13:41
magareće mlijeko Bijeljina Nirvana Darko Grujić
0 04.11.2023 14:11
nasilje Bijeljina Fondacija Lara
0 31.10.2023 18:09
Bijeljina sufinansiranje
0 07.10.2023 18:57