Predstavnici FK 'Igman' uručili zahvalnicu ministru Isaku

Predstavnici FK 'Igman' uručili zahvalnicu ministru Isaku

Predstavnici FK 'Igman' uručili su federalnom ministru unutrašnjih poslova Rami Isaku zahvalnicu za iskazanu podršku, koju im je pružio kada im je pomoć bila najpotrebnija.

Naime, nakon što se FK Igman oglasio saopćenjem u kojem su naveli da je usljed olujnog nevremena uništen balon na njihovom nogometnom terenu i da su mališani ostali bez mjesta za treniranje, ministar Isak ustupio je na korištenje salu Policijske akademije Federalnog MUP-a.

Zahvaljujući razumijevanju i podršci ministra Isaka mališani su mogli nesmetano nastaviti trenirati i pripremati se za predstojeće utakmice.

Danas, nakon što su okončani višemjesečni radovi i nakon što je obnovljen balon, predstavnici FK Igman pozvali su ministra Isaka na prvi trening mališana tog kluba u obnovljenom balonu u znak zahvalnosti za podršku koju im je pružio.

- Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova nastavit će i dalje podržavati rad sportskih klubova te stimulisati najmlađe članove našeg društva da se bave sportskim aktivnostima, koje imaju krajnji cilj da u saradnji sa roditeljima i ostalim institucijama društva doprinesu izgradnji sigurnog okruženja za sve nas - izjavio je tim povodom ministar Isak, saopćeno je iz FMUP-a.

federalna.ba/Fena

fudbal FK 'Igman' Ramo Isak