Otvoren Konjic Summer Fest: Niz poslovnih aktivnosti na prvom danu

Otvoren Konjic Summer Fest: Niz poslovnih aktivnosti na prvom danu

U petak, prvoga dana Konjic Summer Festa, održane su brojne aktivnosti namijenjene poslovnim profesionalcima, uključujući KSF EXPO, Business forum i Business run.

Sajam KSF EXPO privukao je značajan broj kompanija koje su izložile svoje proizvode i usluge, stvarajući platformu za poslovno povezivanje i razmjenu iskustava.

Business forum je bio posebno zanimljiv, s fokusom na razvoj grada Konjica i privlačenje investitora. Forum je okupio predstavnike grada, biznismene te predstavnike raznih organizacija, stvarajući plodno tlo za diskusiju o razvojnim mogućnostima i suradnji, priopćili su organizatori.

Na kraju poslovnog dijela dana, održana je i prva hercegovačka biznis utrka, koja je privukla mnoge sudionike. Trakči su se okušali na stazi dugoj pet kilometara, a timsku pobjedu odnijela je kompanija NSoft.

Nakon poslovnih aktivnosti posjetitelji su mogli uživati u koncertu Nene Murića koji je održan na stadionu Partizanovo.

Program festivala nastavlja se u subotu nizom događaja, uključujući dječju utrku i relay muško-žensku utrku. Također, očekuje se održavanje popularnog Konjičkog cenera, deset-kilometarske stazom koja ide uz rijeku Neretvu.

U večernjim satima posjetitelji će moći uživati u koncertu Frenkieja, kontra i Indiga.

Konjic Summer Fest je festival koji nudi raznolik program koji obuhvaća sve generacije. Kroz tri ljetna dana, festival spaja sport, natjecateljski duh, dobru zabavu, poslovne mogućnosti i raznolike aktivnosti za mališane, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje.

federalna.ba/Fena

Konjic Konjic Summer Fest
Konjic stadion Dan državnosti BiH
0 27.11.2023 08:19
Konjic
0 24.11.2023 17:22
Muzej drvorezbarstva drvorezbarstvo Konjic UNESCO
0 12.11.2023 19:34
Zeleni Neretva Konjic Neretva Neretvica - Pusti me da tečem Federalni radio
0 11.11.2023 17:57
HE Ulog Konjic Neretva
0 11.11.2023 15:59