Otvoren 2. Beer Fest Ljubuški
(Izvor: Fena/Filip Kožul)

Otvoren 2. Beer Fest Ljubuški

Dvodnevni Beer Fest Ljubuški počeo je sinoć u ovom hercegovačkom gradu, privlačeći brojne posjetitelji koji mogu uživati u velikom izboru piva, kao i odličnoj gastronomskoj ponudi te bogatom glazbenom i zabavnom programu. 

Organizatori očekuju da će ovaj festival postati tradicionalan obogaćujući turističku ponudu Ljubuškog i cijele Hercegovine. Posebno ističu veliki izbor piva i street fooda.

Posjetitelje drugog izdanja Beer Festa sinoć je zabavljalo Prljavo kazalište, a večeras se očekuje koncert još jednog popularnog hrvatskog benda - Pips, Chips & Videoclips te Belfast Food. 

Veronika Pinjuh, vršiteljica dužnosti ravnateljice Turističke zajednice Grada Ljubuškog naglasila je kako je Beer Fest još jedna prilika da se obogati turistička ponuda u Ljubuškom.

- Grad Ljubuški je posljednjih godina doživio turistički procvat. Da bismo obogatili našu turističku ponudu, tijekom godine organiziramo više manifestacija koje privlače i domaće i strane posjetitelje. Jedna od tih manifestacija je upravo Beer Fest - kazala je Pinjuh.

Ulaz na festival je besplatan, a već prvog dana broj posjetitelja nadmašio je očekivanja organizatora, a to su Grad Ljubuški, Turistička zajednica Grada Ljubuškog i udruga Ljubfest.

federalna.ba/Fena

Ljubuški Beer Fest Ljubuški
Federalni Zavod za zapošljavanje Ljubuški njegovatelji finansiranje
0 28.11.2023 13:16
Ljubuški eksplozija plina
0 10.10.2023 10:40
prometna nezgoda Ljubuški
0 18.09.2023 11:22