Novi incident Conora McGregora
(Izvor: Ilustracija)

Novi incident Conora McGregora

Sinoć je u režiji MTV-a održana ceremonija dodjele muzičkih nagrada. Priredba se održala u New Yorku, a učestvovala su brojna poznata lica iz raznoraznih područja djelovanja. Tako se među uzvanicima pronašla i jedna od najvećih zvijezda UFC-a, Conor McGregor. Irac je poznat po brojnim ekscesima tokom svoje karijere, a ni ovaj put nije bilo drugačije. 

Naime, pojavile su se brojne snimke i fotografije koje prikazuju sukob Conora McGregora i globalno poznatog repera Machine Gun Kellyja (pravo ime: Colson Baker). Osiguranje je moralo razdvajati dvojicu aktera te su oni ujedno i najzaslužniji što cjelokupna situacija nije još jače eskalirala.

Prema izvještaju TMZ-a, do sukoba je navodno došlo nakon što je McGregor zatražio Kellyja da se zajedno fotografiraju. Reper je odbio njegov zahtjev i došlo je do eskalacije. Kelly je navodno odgurnuo Conora koji se oporavlja od teškog prijeloma noge koji je zadobio u julu protiv Dustina Poiriera. McGregor je posrnuo nakon što je odgurnut te je prosuo piće po sebi. Ubrzo nakon toga, ''Notorious'' je bacio svoje piće prema Kellyju, a tu je osiguranje moralo pojačati svoju intervenciju te dodatno udaljiti Kellyja i McGregora.

Jedan od Conorovih glasnogovornika oglasio se za portal MMA Fighting rekavši:

''Conor McGregor nikoga nije tražio da se fotografiraju i nije započeo ovaj incident. On ne poznaje Machine Gun Kellyja izuzev činjenice da je gostovao na njegovoj borbi u julu''.

Irski MMA borac kasnije se također osvrnuo na incident u razgovoru za Entertainment Tonight. Conor je smirivao tenzije, točnije nije htio ulaziti u previše detalja oko toga što se dogodilo.

''Ništa se nije dogodilo sa mnom, ja se borim samo protiv pravih boraca, protiv ljudi koji se uistinu bore. Sigurno se neću boriti s malim Vanilla Ice bijelim reperima. Ja niti ne poznajem tog tipa. Ne znam ništa o njemu osim da je s Megan Fox.'', dodao je Irac.

Conor McGregor Entertainment Tonight MTV Awards Maschine Gun Kelly
UFC 264 Conor McGregor pub otvaranje puba
0 20.07.2021 10:54
Conor McGregor Dustin Poirier konferencija za medije UFC
0 09.07.2021 10:34
Conor McGregor najplaćeniji sportaš
0 13.05.2021 10:00
Conor McGregor UFC Dustin Poirier Emmanuel Macron
0 26.01.2021 09:38
Dustin Poirier Conor McGregor
0 24.01.2021 10:13
UFC Dana White Bosna i Hercegovina Conor McGregor
0 13.01.2021 11:34