Nominacije za 'Hercegovku godine' do 3. studenoga
(Izvor: Fena/Arhiv)

Nominacije za 'Hercegovku godine' do 3. studenoga

Udruga "Hercegovka godine" iz Mostara organizira petu kulturno zabavnu manifestaciju "Izbor Hercegovke godine", a kao i prethodnih godina, nominirati se mogu sve Hercegovke, neovisno o mjestu stanovanja, zanimanju ili starosnoj dobi.

"Jedini uvjet je da su Hercegovke pozitivne i da čine dobre stvari za zajednicu u kojoj žive. Nominirati se ne mogu samo one koje su ranije bile pobjednice. Za sve ostale, dovoljna je jedna nominacija da uđu u prvi krug natjecanja. Nepotpune nominacije neće biti uvršrene u natjecateljski dio", poručili su organizatori.

Nominacije se primanju isključivo putem e-mail adrese hercegovkagodine@gmail.com u kojem je potrebno navesti ime i prezime, potvrdu da je osoba suglasna s nominacijom, e-mail adresu nominirane osobe, mjesto stanovanja, zanimanje, fotografiju nominirane osobe i kratku biografiju.

Nominacije su otvorene od 3. listopada do 3. studenoga.

Po završetku nominacija, kandidati će se svrstati u pripadajuće kategorije nakon čega će uslijediti glasovanje.

"Ponosni smo što petu godinu biramo 'Hercegovku godine'. Zanimljivo je da se naše manifestacije razlikuju po sadržaju prijavljenih, iako je riječ o istim kriterijima svake godine. Do sada smo imali sudionice, odnosno naše Hercegovke iz mnogih zemalja svijeta, što govori koliko smo praćeni. Mislim da smo i jedina manifestacija koja je imala sudionice iznad 100 godina starosti. U istoj godini imali smo prijavljene bakice od 104, 105, 106 i 107 godina. To daje jednu dodatnu vrijednost cijelom projektu", kazala je Daniela Škegro, predsjednica Organizacijskog odbora.

federalna.ba/Fena

manifestacij " Hercegovka godine"