Noć za pamćenje: Spektakularan završetak Sarajevo Film Festivala uz Artbat

U nezaboravnoj, posljednjoj, večeri 29. izdanja Sarajevo Film Festivala, Garden of Dreams je dostigao vrhunac magije, organizirajući događaj koji je zaljuljao srca prisutnih. Titova ulica, ispred Vječne vatre, postala je epicentar spektakla, dok su hiljade posjetitelja uživale u nastupu svjetski poznatog dvojca Artbat.

Veče puno ritma i emocija: Noć je započela u 19:00 časova uz Garden of Dreams rezidente Luke Čikića i Rajota. Uslijedili su bezvremenski nastupi dvojca After Affair, da bi se veče zaključilo senzacionalnim ukrajinskim dvojcem Artbat, čija je izvedba bila čarolija koja je ujedinila mase.

Zvijezde večeri: Pored Artbat-a, večeri su prisustvovali visoki zvaničnici, ministri, ambasadori i poznate ličnosti iz svijeta filma i muzike, dodajući događaju glamur i prestiž.

Spoj filma i muzike: Sarajevo Film Festival se potvrdio kao vrhunski kulturni događaj koji okuplja ljubitelje umjetnosti iz cijelog svijeta. Završna noć uz Artbat postala je neizbrisiv pečat ovog spektakla.

Garden of Dreams – sinonim za kvalitet: Iz događaja u događaj, Garden of Dreams neumorno dokazuje svoju strast prema stvaranju nezaboravnih trenutaka, a ovaj event je nadmašio sva očekivanja. Takođe, Vječna vatra i Sarajevo Film Festival su uvršteni u listu projekata od najvećeg značaja Garden of Dreams organizacije.

Podrška Vlade i institucija: Ovaj događaj ne bi bio moguć bez podrške Vlade KS, Ministarstva kulture i sporta i Turističke zajednice Kantona Sarajevo, što ističe njihovu posvećenost razvoju kulturne i kreativne industrije u Sarajevu.

Simbol snažne veze između umjetnosti i publike: Noć sa Artbat-om pod zvijezdama Vječne vatre ostaje upamćena kao spajanje ljudi, energije i strasti, potvrđujući Sarajevo kao epicentar kulture i zabave.

Uz srce puno uspomena, prisutni su napustili Titovu ulicu. Garden of Dreams nastavlja sa svojom misijom obogaćivanja kulturnog života Sarajeva i Bosne i Hercegovine, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima onih koji su dio ovog nevjerojatnog iskustva.

Artbat muzika SFF