MUPZDK: Vračo i Gazić posjetili Policijsku upravu u Visokom

MUPZDK: Vračo i Gazić posjetili Policijsku upravu u Visokom

Ministar unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Emir Vračo i policijski komesar Uprave policije MUP ZDK Admir Gazić posjetili su Policijsku upravu II u Visokom, te sa rukovodiocima te institucije razgovarali o aktivnostima, poduzetim mjerama u cilju unapređenja stanja sigurnosti.

Na sastanku, kojem je prisustvovao i gradonačelnik Grada Visoko Mirza Ganić, razgovarano je o najznačajnijim pitanjima koja se tiču stanja sigurnosti na području te policijske uprave.

Razgovarano je i o unapređenju saradnje sa lokalnom zajednicom i razvijanju partnerskih odnosa, posebno u dijelu planiranja i realizacije zajedničkih projekata koji će imati za cilj poboljšanje kvalitete pružanja usluga građanima i stvaranja što sigurnijeg i uređenijeg ambijenta za život i rad svih građana.

Vračo i Gazić su prisustvovali otvorenju kvalifikacionog trurnira u malom nogometu u Visokom, u kojem učestvuju ekipe organizacionih jedinica MUPZDK, koji se održava u okviru obilježavanja 15. maja, Dana policije MUPZDK, saopćeno je iz tog ministarstva.

federalna.ba/Fena

MUPZDK Admir Gazić Mirza Ganić Visoko Emir Vračo