Miličević: SDS snažan faktor okupljanja svih opozicionih partija u RS-u

Miličević: SDS snažan faktor okupljanja svih opozicionih partija u RS-u

Srpska demokratska stranka (SDS) snažan je faktor okupljanja svih opozicionih partija u Republici Srpskoj, što nije lako nakon proteklih opštih izbora, saopćeno je iz te stranke. 

- Nakon poraza, uvijek je mnogo nezadovoljnih - navodi Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke. On je izrazio uvjerenje da će, bez obzira na međusobne različitosti, opozicione stranke zajedno biti na zadatku promjene loše vlasti.

- Mislim da smo na dobrom putu bez obzira na različitosti u razmišljanima i načinima vođenja političke borbe. Imamo isti cilj, a to je promjena loše vlasti u Republici Srpskoj. Nadam se da će i ostale opozicione partije, ali i svi ostali koji slično razmišljaju, biti zajedno sa SDS kao najvećom opozicionom partijom na zadatku promjene vlasti, ali će naravno biti potrebno mnogo više od toga da bismo pobijedili - naglasio je predsjednik SDS.

Svakodnevno su, dodaje Miličević, u razgovoru i komunikacijama za zajednički nastup na lokalnim izborima i da bude napravljen jasan plan u vezi s tim.

- Tamo gdje procijenimo da je neko iz opozicije ili pojedinačno najjači i najsnažniji, taj će biti kandidat. Naravno da je tu SDS, s obzirom na kapacitet vlasti u 15 lokalnih zajednica, najsnažnija politička snaga i da će u većini lokalnih zajednica imati svoje kandidate - kazao je Miličević.

federalna.ba/Fena

Srpska demokratska stranka SDS Milan Miličević
Milan Miličević Branislav Borenović Nebojša Vukanović
0 29.11.2023 17:09
Dnevnik D Milan Miličević SDS
0 14.09.2023 21:02
SDS Ustavni sud BiH strane sudije
0 29.08.2023 12:31
SDS Milan Miličević SNSD PDP opozicija RS
0 08.07.2023 18:31