Mbappe bi mogao da ode iz Paris Saint Germaina ranije nego što se očekuje
(Izvor: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON)

Mbappe bi mogao da ode iz Paris Saint Germaina ranije nego što se očekuje

Fudbaler Paris Saint Germaina Kylian Mbappe mogao bi da ode iz tog kluba ranije nego što se očekuje, prenijeli su danas francuski mediji.

Spekulisalo se da će Mbappe preći u Real Madrid, ali je francuski fudbaler u maju potpisao novi ugovor sa pariskim klubom, do kraja sezone 2024/2025. Kako je prenio L'Equipe, taj trogodišnji ugovor je u stvari dvogodišnji, uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana, a ta klauzula može da se aktivira samo uz saglasnost Mbappea.

To znači da bi Mbappeov ugovor istekao na kraju sljedeće sezone i da bi zainteresovani klubovi, prije svih Real Madrid, mogli da pokrenu nove pregovore o transferu, prenio je Eurosport. Mbappe je dobro počeo sezonu, postigao je sedam golova u francuskom prvenstvu i dva u Ligi šampiona.

Mediji spekulišu da Mbappe nije u dobrim odnosima sa saigračem Neymarom. Neymar se navodno iznervirao što je Mbappe sam šutirao, umjesto da mu doda loptu pošto se on nalazio u boljoj poziciji, tokom jednog napada u utakmici sa Juventusom (2:1) u Ligi šampiona.

Trener Paris Saint Germaina Christophe Galtier odbacio je te navode.

"Odnos Kyliana i Neya je dobar i neću da se šalim o tome. Razgovarao sam sa Kylianom, koji je o tome razgovarao sa Neymarom, oni rade zajedno na treninzima, često su zajedno na zagrijavanju", naveo je Galtier.

federalna.ba/Beta

Kylian Mbappe PSG