Male tajne velikih majstora kuhinje
Nermin Hodžić već je godinama u samom vrhu gastronomske scene u BiH, a i šire. U bogatoj karijeri, koja traje više od dvije decenije, radimo je širom svijeta, upoznao različite utjecaje i kulture, a sada svoja iskustva i vještine nudi svima koji žele naučiti male tajne velikih majstora kuhinje.
Kako kuhati i šta skuhati za ručak, pitanja su koja svakodnevno muče većinu domaćica i domaćina, pogotovo ukoliko nemaju dovoljno iskustva u kuhinji.
Sa željom da podstakne kulinarsku revoluciju u BiH, poznati chef Nermin Hodžić odlučio je da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje podijeli sa polaznicima njegove škole kuhanja.
Ovo je videopriča iz magazina Pretežno vedro. Kompletnu emisiju pogledajte OVDJE.
federalna.ba
Nermin Hodžić
škola kuhanja
Pretežno vedro
Inkluzija u Širokom Brijegu: Frizura za druženje s Lupinom
Pretežno vedro
Damir Ćorić Damac
frizerski salon
Stephan Lupin
0
18.10.2024
18:20