Kontraverzni dokumentarac o Britney Spears podigao mnogo pitanja
(Izvor: The New York Times)

Kontraverzni dokumentarac o Britney Spears podigao mnogo pitanja

Britney Spears na društvenim mrežama oglasila se o dokumentarcu "Framing Britney Spears", koji je izazvao kontroverze i koji stavlja u fokus njen problematični odnos s ocem Jamiejem Spearsom. 

"Svaka osoba ima svoju priču i svoj udio u pričama drugih ljudi! Svi mi imamo toliko različitih, svijetlih, lijepih života! Upamtite, bez obzira na to što mislimo o životu neke osobe, to je ništa usporedivo s pravom osobom koja živi iza objektiva", napisala je Britney na Twitteru.

Iako pjevačicu prati više od 55 miliona ljudi, objavu je lajkalo samo oko 25.000 njih, a oko hiljadu je komentarisalo njezine riječi.

"Volimo te i podržavamo", "Brit, ako želiš kontrolu nad svojim novcem, to je jedna stvar, ali kad tvoj dečko ima više utjecaja na to nego ti, to bi trebao biti znak za uzbunu", "Oslobodite Britney", napisali su njezini pratitelji.

Dokumentarac o Britney imao je veliki odjek u svijetu otkad je izašao prošlog petka. Istražuje kako se pjevačica proslavila, okrutno ponašanje medija prema njoj, njezino mentalno zdravlje i bitku s ocem Jamiejem Spears,, kojeg je sud imenovao njezini skrbnikom. Naime, procijenjeno je da ona sama ne može odlučivati o svom novcu, hrani, odijevanju i drugim svakodnevnim stvarima nego da to treba raditi njezin tata.

Dokumentarac je počeo s prikazom pokreta "Oslobodite Britney", njegovim prosvjedima i videima na društvenim mrežama. On je nastao kao posljedica Britneyine legalne bitke s ocem i tvrdnji njezina odvjetnika da se pjevačica boji svog oca i neće više nastupati ako on bude odlučivao o njezinoj karijeri. Jamie više ne odlučuje o njezinu privatnom životu, no donosi konačne odluke o njezinim financijama.

Britneyin dečko Sam se o svemu oglasio na Instagram storyju. "Sada je važno da ljudi shvate zašto imam nimalo poštovanja za nekoga tko pokušava kontrolirati našu vezu i stalno baca prepreke pred nas. Prema mom mišljenju, Jamie je potpuni se*onja. Neću ići u detalje jer sam uvijek poštovao našu privatnost, ali u isto vrijeme nisam došao u ovu zemlju kako ne bih bio slobodan i smio izraziti svoje mišljenje", napisao je osobni trener porijeklom iz Irana.

federalna.ba

Britney Spears Framing Britney Spears dokumentarac
Britney Spears otac skrbništvo sud
0 30.09.2021 08:35
Britney Spears vjeridba Sam Asghari
0 13.09.2021 07:54
Jamie Spears starateljstvo Britney Spears
0 08.09.2021 13:31
Britney Spears advokat svjedočenje
0 15.07.2021 08:54
Britney Spears starateljstvo sud
0 01.07.2021 09:10