Koncert prijateljstva u Mostaru
(Izvor: Fena/Kuća dobrih tonova)

Koncert prijateljstva u Mostaru

 "Kuća dobrih tonova" iz Srebrenice i USAID-ov projekat izgradnje mira PRO-Budućnost organiziraju četvrti "Koncert prijateljstva" u sali Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru u ponedjeljak, 20. ožujka, u 19 sati.

U suradnji s „Mostar Rock Schoolom“ iz Mostara i „Čarobnim notama“ iz Niša na „Koncertu prijateljstva“ nastupit će djeca iz Srebrenice, Prijedora, Mostara i Niša, koja će izvoditi najljepše tradicionalne pjesme iz BiH, Hrvatske i Srbije, klasičnu glazbu i hitove domaće i svjetske pop-rock scene, najavili su organizatori.

Nakon koncerata u Prijedoru, Bijeljini i Nišu u Srbiji "Kuća dobrih tonova" nastavlja turneju kojom šalje univerzalne poruke povjerenja, razumijevanja i odgovornosti svih za bolju i ljepšu budućnost.

USAID-ov projekt PRO-Budućnost, koji provodi humanitarna organizacija Catholic Relief Services (CRS), već treću godinu je prijatelj „Koncerta prijateljstva“ kojim se svim sudionicima pruža prilika za pristup umjetnosti i kulturi, ohrabrenje na interkulturalni dijalog, razumijevanje i zajedničku suradnju.

Kroz najpoznatiji program iz Srebrenice „Kuću dobrih tonova“ je u proteklih dvanaest godina prošlo više od 2.000 djece i mladih, održano je više od 150 koncerata u našoj zemlji, regiji i Europi, a za svoj rad nagrađeni su sa nekoliko međunarodnih nagrada za rad i angažman.

federalna.ba/Fena

 

koncert