Kevin Spacey posvetio božićni video svima koji pate

Kevin Spacey posvetio božićni video svima koji pate

Američki glumac Kevin Spacey ozbiljnije je pristupio svom božićnom videu ove godine, kloneći se bizarnih govora sličnih "Kući od karata" koje drži nekoliko godina otkako je optužen za seksualni napad.

Osramoćeni glumac, kojeg nema u Hollywoodu otkako ga je Anthony Rapp optužio za seksualni napad 2017. godine, u četvrtak je podijelio dvominutni video u kojem je obećao nadu svima koji razmišljaju o samoubojstvu.

„Ako stojite na mjestu na kojemu više ne možete stajati, ako patite i trebate pomoć, ako osjećate krivnju ili sram, ako se borite sa svojim identitetom, ako ste satjerani uza zid ili osjećate da za vas ne postoji put, bez obzira na vašu situaciju, obećavam vam da put postoji i da u ovo vrijeme, vrijeme blagdana i kasnije, čak i ako to ne osjećate, postoje ljudi koji razumiju i mogu pomoći ", rekao je Spacey.

"Niste sami", poručio je.

Spacey, sjedeći na klupi blizu vode, rekao je da su mu se mnogi obratili 2020. godine i ispričali mu o svojim borbama.

"Moja sposobnost da budem tu za njih zaista je moguća samo zbog mojih teškoća", rekla je zvijezda filma "Privedite osumnjičene". „I premda mi je bila čast pružiti podršku, moram reći, iskreno, to je i izvan mojih mogućnosti. Veće je od mene. "

Otkako je Rapp prvi put otkrio navodni napad u dobi od 14 godina, deseci muškaraca oglasili su se sa sličnim optužbama protiv Spaceyja. Glumac, za kojeg se doznalo da je homoseksualac kad je negirao Rappove navode, nijekao je bilo kakvu nezakonitost.

Video završava brojem telefonske linije za prevenciju samoubojstava i Spaceyevim obećanjem gledateljima da će "biti bolje". 

federalna.ba/Hina

Kevin Spacey
Kevin Spacey suđenje
0 03.07.2023 14:56
Kevin Spacey nagrada za životno djelo Nacionalni muzej kinematografije Italija
0 17.01.2023 12:50