Junaković: Napravit ćemo sve da ostanemo na vrhu ABA 2 Lige

Junaković: Napravit ćemo sve da ostanemo na vrhu ABA 2 Lige

U Širokom Brijegu započinje božićni košarkaški turnir ABA 2 Lige u kojem će domaćin HKK Široki najprije u ponedjeljak od 18 sati dočekati momčad Pelistera, dok će u drugoj utakmici koja se igra u srijedu od 18 sati snage odmjeriti s Heliosom iz Domžala.

Direktor širokobriješkog kluba Igor Jelčić naglasio je da su domaćini organizirali turnir bez ikakvih poteškoća s obzirom na to da je iznenada domaćinstvo dodijeljeno upravo Širokom Brijegu.

- Ovo je treći po redu turnir ABA 2 Lige koji se održava u Širokom Brijegu i došao je nekako nenadano u naš grad. Međutim, čim smo dobili priliku da organiziramo turnir, odmah smo objeručke prihvatili i uspjeli sve riješiti da turnir započne u ponedjeljak. Mi igramo dvije jako važne utakmice s dosta jakim protivnicima Pelisterom i Heliosom, pa zato pozivam navijače da dođu na Pecaru u što većem broju, da probamo zajedno doći do što boljeg rezultata za naš klub - naglasio je direktor kluba Igor Jelčić.

Istaknuo je kako je organizacija ovog turnira ABA 2 Lige prošla besprijekorno i da je Široki Brijeg spreman za još jedan košarkaški spektakl.

- Kada je riječ o samoj organizaciji turnira, ovo je za nas treći turnir koji organiziramo u Širokom Brijegu i sve protječe bez ikakvih problema. Vrlo brzo smo uspjeli sve posložiti kako treba i odraditi sve potrebne pripreme u dvorani koje zahtjeva ABA 2 Liga, smještaj za momčadi i sve je spremno za početak još jednog turnira – rekao je Jelčić.

Košarkaš Širokog Martin Junaković naglasio je da momčad ovaj turnir ABA 2 Lige dočekuje u iznimno dobrom raspoloženju, bez obzira na poraz od Bosne u Košarkaškom prvenstvu BiH.

- Od početka sezone smo u svaku utakmicu ušli bez kalkulacija i išli smo na pobjedu, a to nas je i dovelo do izuzetno dobrog omjera rezultata kojeg imamo. Mi ćemo napraviti sve kako bismo ove dvije domaće utakmice pobijedili i nastavili dobar niz s kojim ćemo ostati na vrhu ABA 2 Lige. Oba protivnika su jako kvalitetna i mislim da ćemo morati biti maksimalno koncentrirani. Nadam se da ćemo upisati dvije pobjede i dočekati nastavak prvenstva u dobrom raspoloženju – istaknuo je Junaković koji je jedan od iskusnijih igrača u momčadi Širokog koja je prepuna mladih igrača.

Podsjetimo, Široki u ponedjeljak od 18 sati u GSD Pecara dočekuje momčad Pelistera, dok će u srijedu snage odmjeriti s Heliosom iz Domžala.

federalna.ba/Fena

ABA 2 liga Široki Brijeg Pelister Helios Igor Jelčić Martin Junaković
Tuzla City Široki Brijeg
0 12.04.2024 17:52
Široki Brijeg GOŠK
0 08.04.2024 17:44
Akademija likovnih umjetnosti Široki Brijeg
0 05.04.2024 18:39
Borac Široki Brijeg Kup BiH
0 03.04.2024 17:33
Široki Brijeg
0 19.03.2024 20:30
Široki Brijeg Velež
0 14.03.2024 18:34