‘Hercegovački plodovi Mediterana’ 6. i 7. oktobra u Stocu

Petnaesta sajamska manifestacija „Hercegovački plodovi Mediterana“ bit će održana  6. i 7. oktobra u prostorijama Sportske dvorane u Stocu. Organizatori ove godine najavljuju oko 100 izlagača. S obzirom na izvanrednu ponudu događaja i asortiman izložbenih eksponata, te mogućnost nabavke plodova vrhunskog kvaliteta i drugih proizvoda, organizatori smatraju da će ovogodišnja manifestacija biti najbolja do sada. Stručna radionica na temu “Agroturizam – izazovi i mogućnosti za grad Stolac“počinje u petak 6.oktobra u 13:00 sati, a prvi sajamski dan završava koncertom Klape Trs Mostar i Tamburaškog sastava Slavonija band.

U subotu, 7. oktobra, sajam je otvoren za posjetitelje od 9:00 do 16:00 sati. Dodjela priznanja i nagrada najuspješnijim izlagačima predviđena je u 14:00 sati. Sajam je organiziran kako bi bio zanimljiv svim generacijama. Stariji će imati priliku okusiti svu raskošnu paletu kvalitetnih prerađevina od šipka, smokve, masline, kao i puno drugih mediteranskih proizvoda. Za najmlađe je u ponudi nezaboravna vožnja vozićem  kroz Stolac.

Glavni organizatori sajma su Udruga Hercegovački plodovi Mediterana i Grad Stolac, uz pomoć JU Radimlja i JU Centar za kulturu i sport.

Sa Zoranom Raićem predsjednikom Udruge “ Hercegovački plodovi Mediterana” razgovarala Alma Jusubašić

Otvoreni program