FK Velež: Dogovoren transfer Brune Oliveire de Souza u redove Gwangju FC
(Izvor: FK Velež)

FK Velež: Dogovoren transfer Brune Oliveire de Souza u redove Gwangju FC

Fudbalski klub Velež Mostar, nakon konzultacija sa šefom stručnog stožera Deanom Klafurićem, prihvatio je ponudu za transfer obrambenog nogometaša Brune Oliveire u FC Gwangju iz Južne Koreje.

Bruno de Oliveira Souza rođen je 9. lipnja 1996. godine i pored klubova u matičnom Brazilu, nastupao je u redovima NK Široki Brijeg, odakle je, u kolovozu prošle godine, pojačao redove mostarskih Rođenih potpisavši ugovor koji ga je s ovim klubom vezao do kraja iduće natjecateljske sezone, stoji na služenim stranicama FK Velež.

''Iako se za kratko vrijeme svojim kvalitetnim partijama i odnosom uspio ustaliti u prvom timu Rođenih i predstavljati siguran bedem u obrambenoj liniji našeg tima, ponuda koja je stigla na adresu našeg kluba bila je zadovoljavajuća za obje strane. Donesena je odluka o transferu ovog nogometaša u južnokorejski tim, te će nakon obavljenog liječničkog pregleda isti biti obavljen'', obavijestili su iz kluba.

Za vrijeme svog boravka u dresu Rođenih, ovaj Brazilac upisao je ukupno 14 nastupa.

Fudbalski klub Velež Mostar zahvalio mu je na profesionalnom pristupu i doprinosu te ostvarenim rezultatima, uputivši mu najljepše želje i puno sportske sreće u nastavku nogometne karijere.

federalna.ba/Fena

FK Velež Mostar