Dvije osobe uhićene, dvije u bijegu nakon pljačke u Mostaru
(Izvor: Ilustracija)

Dvije osobe uhićene, dvije u bijegu nakon pljačke u Mostaru

Djelatnici mostarske policije u nedjelju, 29. siječnja, oko 19 sati dobili su prijavu od S.K. (1975) da je u tijeku pokušaj pljačke nad njegovim puncem M.Z. (1939) na adresi Ulici Hamida Vuka u Mostaru, te da je uspio savladati jednog počinitelja.

Na lice mjesta odmah su izašli mostarski policajci koji su preuzeli zadržanu osobu, a radi se o malodobniku K.S. (2006) iz Sarajeva, dok su tri osobe pobjegle u nepoznatom pravcu, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Operativnim radom i brzom intervencijom, djelatnici policije pronašli su još jednu osobu i lišili je slobode, a radi se o I.S. (2002) iz Sarajeva koji je upravljao vozilom "Ford".

Također, utvrđeno je da su druga dva počinitelja koji su pobjegli M.B. (1977) iz Bosanske Gradiške i E.S. (2005) s Ilidže za kojima se intenzivno traga, te da postoji osnovana sumnja da su gore navedene osobe dana 11. siječnja ove godine izvršile razbojstvo u Ul. Biščevića u Mostaru.

O svemu je upoznat tužitelj, a u tijeku su sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela, navodi se u priopćenju. 

federalna.ba/Fena

pljačka uhićenja Mostar