CIK BIH dostavio NSRS ovjerene kandidatske liste za izbor delegata u Dom naroda PSBiH
(Izvor: AA/Arhiva)

CIK BIH dostavio NSRS ovjerene kandidatske liste za izbor delegata u Dom naroda PSBiH

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine dostavila je Narodnoj skupštini entiteta Republike Srpske ovjerene kandidatske liste za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda.

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Saše Grbića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda, na kojoj se nalaze Vojin Mijatović i Aleksandar Vuković.

Na kandidatskoj listi poslanika Igora Žunića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH nalaze se Sredoje Nović i Danijela Mrda.

Na listi poslanika Ranke Perić Romić za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać i Veljko Marić.

Na listi poslanika Denisa Šulića su Boško Tomić i Mladen Popović, na listi Mladena Ilića su Radovan Kovačević i Nebojša Šešlija, zatim na listi poslanika Anje Ljubojević su Nikola Špirić i Miloš Lukić.

Ovjerena je također i kandidatska lista PDP –Partije demokratskog progresa za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda, na kojoj su se našli Nenad Vuković, Dragan Milanović, Jelena Elčija Jovanić.

Na listi narodnog poslanika Milana Radovića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda su Želimir Nešković, Tamara Evđić, Stefan Ignjatović.

federalna.ba/AA

liste CIK BiH NSRS