Budimir: Protiv Tuzle City želimo se prikazati puno bolje nego što je to bilo u Posušju
(Izvor: Fena/Filip Kožul)

Budimir: Protiv Tuzle City želimo se prikazati puno bolje nego što je to bilo u Posušju

NK Široki Brijeg nakon pobjede u Posušju nastavlja s izazovima u Premijer ligi BiH, a sljedeći protivnik momčadi s Pecare je FK Tuzla City. Susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 21 sat.

Trener Marijan Budimir kazao je kako Tuzla City ima kvalitetnu momčad i da uvjerljiva pobjeda protiv njih u pripremnom razdoblju nije mjerilo za ovu utakmicu.

-  Dobro smo ih analizirali i pogledali smo njihovu utakmicu protiv Goška u kojoj su ostvarili uvjerljivu pobjedu. Imaju dosta iskusnih i kvalitetnih pojedinaca, ali mi ćemo se pripremiti za izazove koji nas očekuju u ovoj utakmici. Analizirali smo našu prošlu utakmicu protiv Posušja i želimo popraviti neke stvari koje u toj utakmici nismo dobro radili na terenu. Protiv Tuzle City se želimo prikazati puno bolje nego što je to bilo u Posušju – kazao je Budimir.

Dodao je da zbog ozljeda imaju manjih problema pri slaganju igračkog kadra.

- Što se tiče igračkog kadra i dalje nam je izvan pogona Benić koji ima ozljedu trbušnog zida. Barišić se vratio u trening, ali još uvijek neće biti spreman za ovu utakmicu. Također, nekih problema ima i Ilija Bagarić koji to vuče još od prošle sezone, pa je i on upitan za ovaj susret – naglasio je.

Trener Širokog Brijega kazao je da od svoje momčadi uvijek traži više i da želi da njegova momčad napreduje iz utakmice u utakmicu.

- Očekivanja su kod nas uvijek najveća moguća i da igramo protiv Real Madrida mi idemo na pobjedu, a tako će biti i sada protiv Tuzle City. Međutim, uvijek se nešto pita i protivnika, a bitni su i drugi akteri na terenu. Mi ćemo se dobro pripremiti za svaku utakmicu i napraviti kvalitetnu analizu, a onda je sve na igračima. Prvu utakmicu smo bili malo u grču zbog psiholoških razloga i zbog toga smo imali problema, ali sada pred našim navijačima puni samopouzdanja idemo na pobjedu – rekao je Budimir.

Na upit o situaciji s Božom Vukojom iz Kluba su kratko odgovorili da se protiv navedenog igrača vodi stegovni postupak zbog neispunjavanja ugovorenih obaveza, jer se igrač nije pojavljivao na redovnim treninzima prve momčadi Širokog Brijega i zbog toga svega je pod suspenzijom.

 

 

federalna.ba/Fena

NK Široki Brijeg sport
sport Federalni radio
0 01.12.2023 23:17
sport
0 01.12.2023 20:33
sport Federalni radio
0 01.12.2023 18:15
sport Federalni radio
0 30.11.2023 23:32
sport
0 30.11.2023 20:34
sport Federalni radio
0 30.11.2023 17:01