Bubalo pred gostovanje u Trebinju: Gledamo samo sebe
(Izvor: Fena/Filip Kožul)

Bubalo pred gostovanje u Trebinju: Gledamo samo sebe

Ovoga vikenda igra se posljednje kolo nogometne Premijer lige BiH, a jedan od zanimljivijih susreta bit će onaj u Trebinju između domaćeg Leotara, koji traži bodove spasa, i Širokog Brijega.

Gostima je u igri plaman u Europu, a za to će im biti potrebna pobjeda u Trebinju, kao i pobjeda Slobode nad Željezničarom.

- Mi ćemo se boriti do posljednjeg trenutka za Europu i gledamo samo sebe. Momci su kroz cijeli tjedan dobro radili i trudili se na treningu. Ne ovisimo sami o sebi, ali želimo odigrati što bolju utakmicu i vratiti se na staru formu. Zadnje je kolo, svi smo spremni i nadamo se da će se sve okrenuti u našu korist - najavio je nedjeljnu utakmicu pomoćni trener Širokog Brijega Stanko Bubalo.

Utakmicu u Trebinju zbog žutih kartona propustit će Di Mateo Lovrić.

- Bože Musa i Tomislav Tomić požalili su se na ozljede, ali mislim da će oni igrači koji budu igrali dati sve od sebe. Čekat ćemo rezultat iz Tuzle i nadam se da ćemo na kraju biti sretni. Mi ćemo se boriti dok postoji nada - kazao je Bubalo.

Dodao je kako će se nakon posljednjeg sudačkog zvižduka podvući crta i dati ocjena sezone.

- Ovo je mlada momčad koja treba podršku. Na kraju ćemo vidjeti što nije bilo u redu. Mi kao stručni stožer krivi smo za neke loše rezultate i primljene golove u posljednjim trenucima utakmice. Međutim, dok još imamo izglede za Europu, ovi momci će se boriti i izgarati na terenu za pobjedu - kazao je Bubalo.

Kapetan Marijan Ćavar istaknuo je da igrači žele ostvariti pobjedu u Trebinju i nadaju se pobjedi Slobode.

- Mi smo se doveli u situaciju u kojoj ne odlučujemo sami o sebi i sada moramo pratiti druge rezultate. Međutim, dok god postoji nada da možemo ući u Europu, mi ćemo se boriti i čekati rezultat iz Tuzle za koji se nadam da će biti povoljan za nas - naglasio je Ćavar.

Glavni sudac susreta između Leotara i Širokog Brijega bit će Admir Musić iz Sarajeva. Ove sezone Široki i Leotar su igrali dva puta, a obje momčadi su ostvarile po jednu pobjedu istim rezultatom 1:0.

federalna.ba/Fena

FK Leotar NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg FK Borac Premijer liga BiH u nogometu Zvijezda 09 HŠK Posušje
0 17.09.2023 21:57
NK Široki Brijeg
0 07.09.2023 15:26
HŠK Zrinjski NK Široki Brijeg Premijer liga BiH u nogometu
0 03.09.2023 20:09
Josip Bender NK Široki Brijeg
0 22.08.2023 19:09
HŠK Zrinjski FK Velež NK Široki Brijeg GOŠK Premijer liga BiH u nogometu
0 21.08.2023 00:16