Britney Spears: Plakala sam gledajući dokumentarac o svom životu
(Izvor: EPA/CHRISTIAN LILIENDAHL)

Britney Spears: Plakala sam gledajući dokumentarac o svom životu

Britney Spears priznala je da je "plakala dva tjedna" te "još plače ponekad" pošto je pogledala dijelove dokumentarnog filma "Framing Britney Spears" i najradije bi da je ostave na miru.

“O mom se životu stalno spekulira… budno prati… osuđuje me se cijelog mog života!!!”, napisala je 39-godišnja pjevačica na Instagramu.

“Mediji su me uvijek osuđivali… vrijeđali, sramotili… i to čine i danas”, napisala je.

Pjevačica nije javno komentirala dokumentarac sve do objava u utorak kada je rekla da je odgledala dio dokumentarca i u tome nije uživala.

Film prati uspon pjevačice u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. godine nakon čega je otac preuzeo skrbništvo nad njezinim financijama.

“Nisam pogledala dokumentarac, ali iz onog što sam vidjela osjećam se neugodno kako su me izložili”, napisala je Britney Spears. “Plakala sam dva tjedna i zapravo… još ponekad plačem!!!!!

Britney Spears je dobila podršku mnogih ljudi, među njima kolega s estrade koji žele da Spears bude oslobođena skrbništva koje njezinu ocu Jamesu daje potpunu kontrolu nad njezinim životom.

Na sudu je Spears priznala da se boji Jamesa i želi da mu se oduzme skrbništvo.

“Svaki dan donosi mi radost!!, napisala je u postu uz glazbu “Crazy” Aerosmitha. “Nisam ovdje da budem savršena… savršeno je dosadno…  Ovdje sam da pružim dobrotu”.

federalna.ba/Hina

Britney Spears dokumentarac život
neodlučnost život promjene
0 17.11.2022 14:00
Mariupolj ruševine život Ukrajina
0 27.04.2022 12:41
život oko svijeta London Velika Britanija stanovi
0 18.02.2022 10:43
savjeti život
0 02.02.2022 12:51