Bradara posjetila jajačke trojke

Bradara posjetila jajačke trojke

Rita, Roko i Fran mala su čuda i veliki blagoslov za obitelj Bilogrević. Borba Marijane i Marija, duga osam godina, nagrađena je trojkama, trima zdravim bebama.

Rita, Roko i Fran rođeni su u 27. listopada u Klinici za ginekologiju i akušerstvo pri KCUS-u u Sarajevu a porod je obavila dr. Nađa Hiroš. Roditelji ističu zahvalnost osoblju ove bolnice kao i one u Novoj Biloj, Jajcu te Domu zdravlja Jajca.

Sada su u svom domu u Jajcu, pod budnim okom roditelja, ali i ponosne bake Kate, gdje ih je posjetila i predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara.

Predsjednica Bradara je kazala da joj velika čast među prvima upoznati Ritu, Roka i Frana kao i njihove roditelje.

- Već na prvi dojam osjetite blagoslov, zajedništvo i najvažnije ljubav koju ova obitelj ima stoga ne čudi da je baš njima data jedna ovakva odgovornost i istinski dar. Želim im svu sreću svijeta, zdravlje prije svega a za sve drugo ne dvojim da će se izboriti. Stojim na raspolaganju osobno kao i ispred institucije koji predstavljam za svu moguću pomoć - dodala je.

- Čovjek planira, a Bog se smije - podsjeća Marijo, inače građevinski inženjer, ne krijući sreću i odlučnost u novoj, najvažnijoj životnoj odluci.

Supruga Marijana radi u prosvjeti - podsjeća na tešku borbu za potomstvo te na brojne parove diljem BiH koji još imaju istu želju.

- Ima tih ljudi puno, pronaći će se u ovim riječima, ali i našim molitvama. Ta borba je iza nas, ali je nećemo zaboraviti - kazala je Marijana.

Kažu kako u Jajcu zadnjih 30-ak godina trojki nije bilo osim onih obitelji Saraf, koje su rođene u Zagrebu.

Podršku im je pored brojnih prijatelja i obitelji pružio i Jajčanin Marko Saraf, zastupnik u Federalnom parlamentu.

federalna.ba/Fena

trojke Jajce
Jajce
0 22.02.2024 17:41
elektroprivrede HDZBiH Mostar Konjic Jablanica Jajce Grude Prozor-Rama
0 11.12.2023 18:09
Metalleghe Silicon Jajce otkazi struja poskupljenja struje
0 09.12.2023 18:31
Jajce AVNOJ Muzej AVNOJ-a
0 26.11.2023 19:25
Stipo Tokić HDZ 1990 Ilija Cvitanović Jajce
0 11.11.2023 15:13