50.000 razloga za Sberbank

50.000 razloga za Sberbank

„50.000 razloga za Sberbank“ naziv je kampanje kojom Sberbank BH započinje promociju proizvoda i usluga. U fokusu je gotovinski kredit do 50.000 KM što je najveći iznos gotovine koji jedna banka može izdati klijentu za ovakvu vrstu kredita. Osim najvećeg iznosa kredita Sberbank BH nudi i najduži rok otplate od 10 godina, i to bez naknade za obradu kredita za klijente koji za isti apliciraju online putem.

Uz ugovoreni gotovinski kredit klijenti dobivaju još i prekoračenje po tekućem računu od maksimalno šest prosječnih redovnih prihoda, i najatraktivniju kreditnu karticu Sberbank platnu Pika Karticu.

Zaštitno lice kampanje je Moamer Kasumović, uz kojeg se pojavljuje i popularni bh. glumac Adnan Goro. U TV spotu Moamer tumači ulogu porodičnog čovjeka kojem treba gotovina za kupovinu automobila, višednevni porodični izlet, i za renoviranje stana, dok se Adnan Goro pojavljuje u ulozi bankara. Spot odiše pozitivnom atmosferom i optimističnim stavom.

“Kada sa brendom dijelite iste vrijednosti i imate povjerenje u tim koji stoji iza Sberbank BH, čini se prirodnim postati i zaštitno lice u novoj kampanji Banke. Sa sigurnošću mogu reći da se sjajna atmosfera na setu prenijela i u finalni video spot, koji će vas svojom vedrinom uvesti u proljeće“, izjavio je protagonista kampanje Moamer Kasumović.  Ovo je prvi put da Moamer sarađuje sa Sberbank BH, za razliku od Adnana Gore.

“Iza nas su sada već tri godine uspješne saradnje. Iznimno mi je zadovoljstvo biti dio i ove, najnovije kampanje, koja će vam pokazati samo jedan od 50.000 razloga za Sberbank BH”, kaže Goro.

„Biće nam zadovoljstvo da u narednom periodu nabrojimo sve razloge zašto poslovati sa Sberbankom“, ističe direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH Vedran Peršić. „Broj jedan je posvećenost potrebama klijenata. Broj dva je zadovoljstvo klijenta servisom i uslugama. Tu su i najveći iznos kredita, pa najduži rok otplate, Sberbank srijeda...“. 

Tokom cijele ove godine Sberbank BH će aktivno predstavljati široj javnosti razloge zašto je dobro biti klijent ove Banke. Pored toga što je lider digitalne transformacije u Bosni i Hercegovini, Sberbank BH kontinuirano radi na unaprjeđenju svojih proizvoda i usluga, s posebnim fokusom na mobilno i elektronsko bankarstvo. Među prvima je bankama u regiji koja je uvela beskontaktne bankomate, i prestižnu Mastercard Premium karticu sa uslugom ličnog asistenta. Također, jedna je od rijetkih banaka koja nudi uslugu Bank@Work u okviru koje osoblje banke dolazi na radno mjesto klijenta, kako bi mu olakšala poslovanje sa Bankom, jer ne mora napuštati svoje radno mjesto i trošiti privatno vrijeme.

Sberbank BH nudi visok nivo uslužnosti i profesionalnosti, i prema nezavisnom istraživanju najbolje je ocjenjena banka u pogledu zadovoljstava klijenata. Također jedan je od najpoželjnijih poslodavaca u finansijskom sektoru, prema izboru posjetitelja portala MojPosao.ba. Lista razloga se nastavlja.

federalna.ba

Sberbank BH
Sberbank BH Agencija za bankarstvo Federacije Bosne i Hercegovine
0 27.02.2022 16:16