Što se događa kada imate više ambicija od vozačkih vještina VIDEO
(Izvor: carscoops.com)

Što se događa kada imate više ambicija od vozačkih vještina VIDEO

Vlasnik Dodge Challengera u SAD-u nedavno je na teži način otkrio što se događa kada imate više ambicija od vozačkih vještina.

Ovaj je video snimljen na nedavnom susretu automobila koji se, čini se, održao u Los Angelesu krajem marta. Prikazani su razni automobili različitih performansi koji rade „donuts“ i „burnouts“, a za razliku od niza drugih incidenata koje smo vidjeli, ovaj put nije pao Ford Mustang, već jedan od glavnih suparnika.

Može se vidjeti Dodge Challenger kako spaljuje gume na parkiralištu, a zatim pokušava napraviti krafnu kada vozač izgubi kontrolu i frontalno se zabije u betonsku podlogu svjetiljke na parkingu. Prizor čini još zastrašujućim činjenicom da je na toj betonskoj podlozi stajao mladić koji je u posljednji trenutak skočio, izbjegavajući tako da ga automobil udari.

Iako Dodge nije putovao naročito brzo u trenutku kada je udario u betonski stupac svjetiljke, pretrpio je prilično veliku štetu. Zapravo, jedan od farova je eksplodirao pri udaru, dok su branik i maska ​​također polomljeni i otpali.

federalna.ba

Dodge Dodge Challenger
Floyd Mayweather Mercedes S560 Mercedes Maybach Dodge Journey Dodge Charger Dodge Challenger Logan Paul bokser
0 10.06.2021 16:32
FCA PSA Lancia Chrysler Dodge
0 06.01.2021 09:34
Stellantis FCA PSA Fiat Alfa Romeo Dodge Jeep Chrysler Peugeot Citroen Lancia
0 10.11.2020 10:57