Jelena Trivić kandidat Narodnog fronta za gradonačelnicu Banje Luke

Na sjednici Gradskog odbora Narodnog frota Banja Luka danas je predstavljen dio programa za Banju Luku, te ozvaničena kandidatura Jelene Trivić za gradonačelnicu Banje Luke.

Gradski odbor Narodnog fronta Banja Luka donio je jednoglasnu odluku da na predstojećim izborima Jelena Trivić bude kandidat za gradonačelnika ispred ove stranke.

„Zahvaljujem se Gradskom odboru Narodnog fronta na jednoglasnoj podršci. Evo sada je i zvanično ono što smo najavljivali već neko vrijeme. Vjerujem da imamo snage da se u teškim političkim okolnostima suprotstavimo dvijema vlastima u Banjoj Luci, od kojih je Banja Luka umorna. Na istim onim principima na kojima smo bili svih ovih godina, ulazimo i u ovu kampanju i to je naša ključna prednost u odnosu na konkurente. Mi se borimo za vrijednosti, oni se bore za pozicije moći. Dijana je rekla dosta toga iz programa, ja ću još obećati ono što je ključno da bi se bilo koja dalja mjera provela iz našeg programa, a to je da ćemo se odlučno obračunati sa kriminalom i korupcijom kao rak-ranama ovog društva. Pozivam sve istinske opozicione snage da se okupimo i da opet u Banjoj Luci odlučno kažemo NE režimu i njihovim kopijama- izjavila je u svom obraćanju medijima Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta i kandidat za gradonačelnicu.

Jelena Trivić je rođena 8. 8. 1983. godine u Banjoj Luci. Završila je Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, master studije završila je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Bolonji, a doktorirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Tokom 2007. godine radila je kratko u Balkan Investment banci, a od jula 2007. godine zaposlena je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, trenutno u zvanju vanrednog profesora.

Objavila je do sada preko 45 referentnih naučnih radova, tri naučne knjige, te je učestvovala u brojnim naučnim i stručnim aktivnostima u zemlji i inostranstvu. Već šest godina za redom, gostujući je predavač na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, na master studijama. Aktivno govori engleski i italijanski jezik.

federalna.ba/Fena

Jelena Trivić Banjaluka Banja Luka
Banjaluka Banja Luka
0 21.05.2024 18:43
Evropska noć muzeja Banja Luka Banjaluka
0 19.05.2024 09:36
Jelena Trivić Medresa "Reis Ibrahim ef. Maglajlić“
0 18.05.2024 14:12
košarkaško prvenstvo BiH Banja Luka KK Bosna
0 17.05.2024 12:06
osnaživanje novinarke Banja Luka radionice
0 16.05.2024 13:07